Munkáim.

Internetes megjelenés az arculattól, a honlapkészítésen át, a marketingig. Nem csak a netes megjelenés létrehozásában segítek, hanem annak jövedelmező üzemeltetésében is.

Honlapkészítés

WordPress alapú, design honlapok. A célcsoporthoz igazított arculat, megfelelő webergonómia, könnyű tartalomfeltöltés. Mindig a te igényed szerint és veled közösen alakítom ki a végleges formátumot.

Tartalom management

A honlapod üzemeltetése és tartalommal való folyamatos frissítése optimálisan. Segítek a megfelelő és hatékony rendszerek kiépítésében. Érj el eredményeket a lehető legkevesebb befektetett idővel és energiával.

Webáruház beállítás

Nem csak a termékek naprakész töltése a fontos. Webshop oldalad folyamatos finomhangolása, a kategóriák módosítása és a SEO elemek kialakítása jobb eredményeket hoznak.

Honlap forgalom növelés

Honlap forgalom és látogatói viselkedés elemzés. A SEO és egyéb optimalizálás tanácsok a hatékony honlap üzemeltetéshez.

Netes marketing

Segítek kialakítani vállalkozásod marketing koncepcióját. Veled közösen hatékonnyá és jövedelmezővé tesszük azt. Honlapodat és közösségi oldalaidat a marketing részévé tesszük.

Ötletek és tanácsok

Legyél profi a saját szakterületeden, mondd el céljaidat és ötleteidet. Én hozzáteszem a javaslataimat és megoldásokat szállítok, hogy működjenek is.